Wat kunnen we voor uw club betekenen?

Heeft jouw vereniging een zetje in de rug nodig of hebben jullie een project op het oog waarvoor financiële middelen voor nodig zijn? Boost Your Club biedt een platform om dit met heel de vereniging te realiseren! We maken voor jouw vereniging graag een eigen platform, waarmee leden, vrijwilligers en andere betrokkenen hun steun kunnen tonen door te doneren of een bestelling te plaatsen.

Ons platform biedt de mogelijkheid om tegenwaardes aan te bieden. Dit kunnen bijvoorbeeld kortingsbonnen zijn van sponsoren of een specifiek product zoals oliebollen of worstenbroodjes die je inkoopt bij een sponsor. Het platform laat duidelijk zien wat het spaardoel is, wat de tussenstand is en wie er gedoneerd hebben. Dit stimuleert anderen om ook mee te doen!

Gaan we starten?

1. Jullie project begint met aanmelden!

Elke sportdroom moet ergens beginnen… En dat is bij Boost Your Club natuurlijk! Via een paar simpele stappen kan een project aangemeld worden door een bestuurslid of iemand anders die hiervoor bevoegd is. Laat vrijblijvend de gegevens van je sportclub achter om van start te gaan. Hoe completer je alles invult, hoe beter wij je kunnen helpen! 


2. Wij nemen contact met je op!

Heb je alle gevraagde gegevens achtergelaten? Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. We bespreken dan hoe we jouw sportclub kunnen helpen en op welke manier we gaan samenwerken. Ons allerbelangrijkste doel hierbij is om jullie project samen te realiseren! 


3. Het inrichten van de crowdfunding campagne.

Nadat alle benodigde afspraken met de vereniging zijn gemaakt, gaan we meteen aan de slag met het inrichten van de crowdfunding campagne. We ontwerpen een online pagina die helemaal bij jullie project of sportclub past. Daarnaast ontwikkelen we de gewenste offline promotiematerialen en geven we advies over het samenwerken met sponsoren waardoor het project een nóg grotere kans van slagen heeft. Ook helpen we met het aanmaken van een betaalaccount bij Mollie zodat alle donaties direct op de bankrekening van de sportclub terechtkomen. 


4. Jullie crowdfunding project gaat van start!

Ben je tevreden over alles? Dan gaat jullie crowdfunding campagne van start! Maar we laten je er niet alleen voor staan. Want ook tijdens de campagne kun je bij ons terecht voor advies en bieden we ondersteuning. Met Boost Your Club kun je dus altijd op hulp rekenen!


Start je project

BoostYourClub op een rijtje

  • Elke club een eigen online crowdfundpagina
  • Eventueel met offline promotie- materialen
  • Inclusief kortingsactie bij clubsponsoren
  • Direct uw geld en automatische facturatie
  • Persoonlijke begeleiding