Voetbalvereniging UNA

Over Voetbalvereniging UNA

Net als Carnaval staat ook UNA voor gezellig samen ontspannen; niet altijd met een potje bier maar wel altijd met een potje voetbal. Met meer dan 1.100 actieve en inactieve leden, en ongeveer 250 vrijwilligers en 150 sponsoren, biedt UNA voetbal in diverse categorieën aan, waaronder jeugd (meisjes en jongens), senioren (vrouwen, mannen, 35+, 45+ veteranen), en sinds afgelopen jaar ook 7 tegen 7 (35+). UNA is niet meer weg te denken uit Zeelst en omgeving, en zet zich in om een belangrijke rol te blijven spelen zodat zoveel mogelijk mensen met elkaar verbonden en actief blijven.

Het is in deze tijd van belang om steeds bewuster met uitgaven en inkomsten om te gaan, dat geldt ook voor UNA. Naast de opbrengsten vanuit lidmaatschappen, kantine, sponsoring en subsidies, onderneemt UNA daarnaast jaarlijks acties zoals de oliebollen-actie en nu dus deze worstenbroodjes-actie via de ‘UNA Box’. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Jouw steun, door worstenbroodjes te bestellen, helpt UNA en je maakt daarmee een bewust smaakvolle keus. Schaf nu jouw box aan en geniet van heerlijke worstenbroodjes. We danken je alvast hartelijk voor de steun!

Huidige projecten

Er zijn geen actuele projecten beschikbaar.

Afgeronde projecten

37.3%

Elftal in een box actie 23-24

Duik in de carnavalssfeer met de ‘UNA Box’-actie! De worstenbroodjes kunnen ingevroren worden, dus hoeven ze met de Carnaval niet op en kun je ze bewaren voor later. Bij de worstenbroodjes vind je de opwarminstructies in de ‘UNA Box’.
D