PLUS Duijzer

Over PLUS Duijzer

Natuurlijk ook voor je dagelijkse maaltijden en het huishouden. We blijven immers wel een supermarkt. In ons assortiment maken we zelf al verantwoorde keuzes. Zo weet jij dat het altijd goed zit. Qua smaak, oorsprong, duurzaamheid, gezondheid en eerlijke handel. Kwaliteit is daarbij vanzelfsprekend. Zoveel mogelijk van onze producten komen van dichtbij. Dat proef je gegarandeerd. Bovendien helpen we daarmee telers, boeren en ondernemers in onze eigen regio. Dat vinden wij belangrijk.

De aandacht die onze lokale partners hun producten geven, geven wij aan jou. Ervoor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt, dat is onze passie. We lopen graag mee om iets uit het schap te pakken. Snijden met plezier een onsje meer of minder. Bieden je een assortiment met volop gezonde keuzes Een praatje maken aan de kassa? Graag! Want waar zouden we staan zonder écht contact. We willen namelijk van betekenis zijn. We zetten ons daarom in voor een goed ondernemersklimaat. En sponsoren maatschappelijke doelen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Net als dat we support geven aan lokale events die bijdragen aan de leefbaarheid in onze wijk. Want plezier, dat maak je altijd samen! Ook op de werkvloer vinden wij plezier belangrijk. Want alleen als je je goed voelt en geboeid bent door wat je doet, haal je het beste uit jezelf. Het creëren van een fijne werkplek voor onze medewerkers is daarom topprioriteit. Zij krijgen alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen en continu te groeien in hun vak. Zo kunnen ze jou nog beter helpen!

Huidige projecten

Er zijn geen actuele projecten beschikbaar.

Afgeronde projecten

0.0%

Worstenbroodjes voor VV Brakel

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas faucibus mollis interdum.Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mau