Hulp aan Malawi vanwege cycloon Freddy

Doel: €1.500,00

Opgehaald: €0,00

Nog 33 dagen

0.0%

Ik wil graag doneren!

Kort geleden is Malawi, ‘het warme hart van Afrika’ een van de landen die is getroffen door cycloon Freddy, met als gevolg een grote verwoesting in delen van het land. Deze ramp is nogal onderbelicht in de media hier. Afgelopen november in Malawi geweest en ik wil iets doen, mijn steentje bijdragen om de mensen te helpen daar. Dit platform opgericht om geld te werven met als doel de mensen die getroffen zijn, te ondersteunen in de wederopbouw. 

Via dit platform heb je de mogelijkheid om ook te helpen, door eenvoudig geld te doneren voor hulp in Malawi. Iedere bijdrage is welkom. Bedankt!

Groeten Daan

  • Kies hier bedrag dat je graag wilt doneren.
  • Vul je persoonlijke/zakelijke gegevens in. Deze komen op de factuur te staan.
  • Betaal je donatie veilig via iDeal en ontvang direct je factuur digitaal.
  • Bedankt voor je donatie. Hierdoor komen we samen nog dichter bij ons doel!

Hulp aan Malawi vanwege cycloon Freddy

Malawi is een klein land geleden in zuidelijk Afrika, ingeklemd in de landen Mozambique, Zambia en Tanzania. Malawi behoort met ruim 20 miljoen inwoners tot een van de armste landen ter wereld. Het land heeft veel natuurschoon en de mensen zijn vriendelijk. Na een warme zomer start in december het regenseizoen in het land. Mensen zijn daar op ingesteld omdat het een jaarlijks terugkerend fenomeen is. Echter, dit jaar waren de weersomstandigheden buitenproportioneel. Er ontstond een langdurende en heftige terugkerende tropische storm, cycloon Freddy. Met als gevolg een totale verwoesting van straten en dorpen, honderden doden, duizenden vermisten en daklozen. De actieve cycloon is gestopt, maar de verwoesting is aanzienlijk. Ook zullen de oogsten grotendeels mislukt zijn.


Via dit platform heb je de mogelijkheid om ook te helpen, door eenvoudig geld te doneren voor hulp in Malawi. Iedere bijdrage is welkom. Mensen moeten het vertrouwen hebben dat het geld goed terecht komt. Ik heb hulp ingeroepen van een goede vriend, geboren en getogen in Malawi, momenteel woonachtig in Amsterdam. Hij kent het land als geen ander. Via hem heb ik een geschikte non-profit organisatie gevonden. Er wordt geschikte en hulp geboden ter plaatse daar waar de behoefte ligt. Denk aan voedsel, medische hulp en kleding. Deze organisatie moet weer verantwoording afleggen naar het Department of Disaster Management Affairs om misbruik van giften voorkomen. 


Nogmaals dank, groeten Daan


 

Ben jij onze eerste donateur?

Over Hulp aan Malawi vanwege cycloon Freddy

Het platform blijft open staan, zolang het effectief is. Er is geen financieel doel gesteld. Op dit platform zal het opgehaalde bedrag vermeld staan. Ook zal een melding gemaakt worden dat het opgehaalde bedrag overhandigd is aan de juiste mensen. Het platform stopt, wanneer het niets meer oplevert. Ik hoop op medewerking om zo Malawi ook op deze wijze te kunnen ondersteunen met de wederopbouw.

Groeten, Daan